Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Laitilan Rautarakenne Oy (y-tunnus:0299006-0)

Kusnintie 44

23801 LAITILA

Puh. +358 2 8571 200

Fax. +358 2 8571 201

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö

Jori Lammi

Laitilan Rautarakenne Oy

Puh. +358 40 738 2121

3. Rekisterin nimi

Laitilan Rautarakenne Oy:n asiakkuuteen ja asialliseen yhteyteen perustuva rekisteri

4. Rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain 8 §:n perusteella asiakkuuteen ja asialliseen yhteyteen perustuvan suhteen hoitamiseen, kehittämiseen ja analysointiin, asiakasviestintään, markkinointiin sekä liiketoiminnan suunnitteluun.

Rekisterin sisältämiä henkilötietoja voidaan käyttää soveltuvan lainsäädännön sallimin tavoin Laitilan Rautarakenne Oy:n ja sen kanssa kulloinkin samaan konserniin kuuluvien yhtiöiden sekä Laitilan Rautarakenne Oy:n valikoimien yhteistyökumppaneiden suoramainontaan, etämyyntiin tai muuhun suoramarkkinointiin, mielipide- tai markkinatutkimukseen tai muihin näihin rinnastettaviin osoitteellisiin lähetyksiin.

5. Rekisterin sisältämät tiedot

Rekisterissä voidaan käsitellä seuraaviin ryhmiin kuuluvia tietoja:

Perustiedot, kuten

• etu- ja sukunimet

• yhteystiedot

• asuinmaa

• sukupuoli

• syntymäaika

• äidinkieli

• perheen koko

• maksuvälineiden yksilöintitiedot

Asiakkuuteen ja muuhun asialliseen yhteyteen liittyvät tiedot, kuten

• palvelujen käyttämiseen liittyvät tunnistetiedot (esim. asiakasnumero, käyttäjätunnukset ja salasanat)

• asiakkuuden alkamisajankohta

• tunnistettuna asiakkaana tehtyjen ostojen tiedot (esim. ostot verkkokaupassa)

• palvelujen käyttö (esim. uutiskirjeen tilaaminen)

• tuotepalautukset

• rekisteröityyn kohdistetut edut ja kampanjat sekä niiden käyttö

• laskutukseen ja perintään liittyvät tiedot

• mielenkiinnon kohteet ja muut rekisteröidyn itse antamat tiedot

• asiakkuuteen ja muuhun asialliseen yhteyteen liittyvä yhteydenpito ja viestintä (kuten reklamaatiot ja muut palautteet

sekä asiakaspalvelupuheluiden tallenteet)

• Laitilan Rautarakenne Oy:n internet-sivuilla tapahtuviin toimenpiteisiin liittyvät tiedot

• suoramarkkinointiluvat ja -kiellot

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietoja kerätään rekisteröidyltä itseltään sekä palveluihin rekisteröitymisen ja palveluiden käyttämisen yhteydessä ilmenevistä järjestelmistä saatavista tiedoista.

Henkilötietoja voidaan kerätä ja päivittää myös Laitilan Rautarakenne Oy:n ja sen kanssa kulloinkin samaan konserniin kuuluvien yhtiöiden rekistereistä, väestötietojärjestelmästä, luottotietorekistereistä, ASML Suomen Asiakkuusmarkkinointiliitto ry:n ylläpitämistä rekistereistä sekä muista vastaavista tietopalveluja tarjoavista julkisista tai yksityisistä rekistereistä ja tietolähteistä.

7. Tietojen luovutus

Tietoja voidaan luovuttaa Laitilan Rautarakenne Oy:n valikoimien yhteistyökumppaneiden markkinointitarkoituksiin, ellei rekisteröity ole kieltänyt tietojen tällaista luovuttamista.

Tietoja ei siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, ellei se ole palvelun teknisen toteuttamisen vuoksi tarpeellista. Tällöin Laitilan Rautarakenne Oy huolehtii riittävästä tietosuojan tasosta lainsäädännön edellyttämällä tavalla.

8. Rekisterin suojaus

Tietokannat, joihin rekisterin tietoja tallennetaan, ovat palomuurein, salasanoin ja muin teknisin keinoilla suojattuja.

Tietokannat ja niiden varmuuskopiot sijaitsevat lukituissa tiloissa. Manuaalisesti käsiteltävät, rekisteröityjen tietoja sisältävät asiakirjat säilytetään myös lukituissa tiloissa siten, että asiattomilta on niihin pääsy estetty.

Laitilan Rautarakenne Oy huolehtii, että ainoastaan niillä yrityksen työtekijöillä ja sen lukuun toimivien yritysten työntekijöillä on pääsy tietoihin, joille se heidän työtehtävien hoitamisen vuoksi on tarpeen.

9. Tarkastus-, kielto- ja korjausoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

Tarkastuspyyntö voidaan myös esittää henkilökohtaisesti Laitilan Rautarakenne Oy:n toimipaikassa yllä mainitussa osoitteessa.

Rekisteröidyillä on oikeus kieltää tietojensa käyttäminen suoramainontaan, etämyyntiin tai muuhun suoramarkkinointiin sekä mielipide- ja markkinatutkimukseen ja oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista ilmoittamalla siitä Laitilan Rautarakenne Oy:n asiakaspalveluun (puh. +358 2 8571 200, s-posti info@japa.fi)

Evästeet

Tavoitteemme on, että Japa -tuotteiden ostaminen ja lisätietojen etsiminen sivustoltamme on mielestäsi helppoa ja koet saavasi vastinetta sivustollamme viettämällesi ajalle. Evästeet auttavat meitä tekemään sivustosta tehokkaamman.

Lisätietoja evästeistä

Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka lähetetään päätelaitteellesi, kun vierailet missä tahansa verkkosivuilla. Evästeet eivät tunnista henkilöllisyyttäsi eikä tietoturvasi ole vaarassa. Evästeet eivät myöskään ole haitallisia käyttämillesi laitteille. Evästeitä käytetään pääsääntöisesti käyttökokemuksesi parantamiseen verkkosivuilla.

Evästeiden ansiosta pystyt esimerkiksi kirjautumaan tilillesi kirjoittamatta käyttäjätunnustasi jokaisella kerralla ja evästeiden ansiosta saamme tietää, mitkä sivustomme/palvelumme toiminnallisuudet ja osiot kiinnostavat sinua.

Seuraamme myös mainontamme tehokkuutta evästeiden avulla. Myös jotkin yhteistyökumppanimme käyttävät evästeitä mainonnan mittaamista varten. Käytämme sivustollamme ensimmäisen osapuolen evästeitä sekä yhteistyöyritystemme evästeitä eli kolmannen osapuolen evästeitä. Kolmannen osapuolen evästeet upottavat yhteistyökumppaneidemme mainoksia, kuvia tai muuta tietoa verkkosivuillemme. Nämä kolmannen osapuolen evästeet eivät tunnista sinua, mutta saattavat tunnistaa laitteesi, kun vierailet palvelussamme.

Lisäksi käytämme sivustollamme istuntoevästeitä. Istuntoevästeet pysyvät laitteellasi vain sen aikaa, kun käytät sivustoamme. Istuntoevästeet tuhoutuvat heti, kun suljet selaimesi. Suurin osa käyttämistämme evästeistä on pysyviä evästeitä, jotka säilyvät laitteellasi myös selaimen sulkemisen jälkeen. Ne auttavat sivustoamme tunnistamaan laitteesi, kun vierailet sivuillamme uudelleen. Evästeet myös mahdollistavat sivuston avaamisen nopeasti ja kyseisten sivustojen helpon käyttämisen.

Mitä evästeitä palvelumme käyttää?

Toiminnallisuusevästeet

Käytämme evästeitä säilyttääksemme aiemmin määrittelemäsi asetukset. Tiettyjen toiminnallisuusevästeitten käyttö on pakollista, jos haluat katsella videoita tai käyttää karttoja sivustollamme. Käytämme välillä myös Flash-evästeitä animoitua sisältöämme varten.

Suorituskykyä parantavat ja analysoivat evästeet

Suorituskykyä parantavat evästeet ja analysoivat evästeet auttavat meitä ymmärtämään, miten palveluamme käytetään, ja miten voimme parantaa palvelumme käyttökokemusta. Suorituskykyä parantavat ja analysoivat evästeet eivät tunnista sinua henkilökohtaisesti. Ne tuottavat tietoja siitä, mitä sivuston osioita käytät eniten ja mitä et käytä. Ne myös ilmoittavat ylläpitoon mahdollisista virheistä. Käytämme evästeitä myös testataksemme erilaisia toimintoja ja saadaksemme tietoja siitä, kuinka sivujen käyttäjät löytävät sivustomme sekä tarkkaillaksemme meidän ja kolmansien osapuolten mainonnan tehoa.

Markkinointievästeet

Sivustollamme on mainoksia. Pyrimme aina kohdentamaan mainokset sinulle sopiviksi. Markkinointievästeet auttavat meitä valitsemaan sinulle parhaiten sopivat ja mielenkiintoisimmat mainokset ja ne myös estävät samojen mainoksien näytön.

Jotkut yhteistyöyrityksemme saattavat myös käyttää evästeitä tai verkkojäljitteitä (yhden pikselin kuvatiedosto), jotta näet mieleisiäsi mainoksia, kun vierailet eri sivustoilla. Huomioi, että evästeiden ja verkkojäljitteiden avulla keräämämme tiedot eivät paljasta meille tai yhteistyöyrityksillemme nimeäsi, yhteystietojasi tai muita henkilökohtaisia tietoja, ellet itse anna niitä erikseen kysyttäessä.

Evästeet, joita käytämme sosiaalisten verkostojen yhteydessä

Haluamme myös tehdä sisältömme jakamisen helpoksi ystäviesi kesken sosiaalisten verkostojen kautta. Sosiaalisten verkostojen evästeet auttavat materiaalin jakamisessa ja tekevät siitä sujuvaa ja saumatonta. Sosiaalisten verkostojen evästeet asettaa yleensä verkoston palveluntarjoaja itse.

Mistä voin tarkastella evästeiden käyttöäni?

Poistaaksesi evästeet tai estääksesi niiden käytön, voit itse asettaa tai muuttaa selaimen asetuksia helposti. Mikäli päätät poistaa evästeet laitteestasi, niin joitakin sivustomme toimintojen ja alueiden käyttöä saatetaan rajoittaa. www.allaboutcookies.org antaa lisätietoja evästeitten käytöstä. http://www.adobe.com/eeurope/special/products/flashplayer/articles/lso/ on myös hyödyllinen sivusto, jonka avulla voit tarkastella Flash-evästeiden käyttöä.

Mainonnalta on myös mahdollista kieltäytyä ja monet palveluntarjoajat antavat sinulle siihen mahdollisuuden kieltäytymällä evästeistä. www.aboutads.info/choices/ ja www.youronlinechoices.com antavat lisätietoja aiheesta.

Haluan lisätietoja

Mikäli haluat lisätietoja evästeisiin liittyen, niin ota yhteyttä info@japa.fi

Back to top