Quality from the North

– Since 1977 –
Pure perfection. Unique technology. For generations to come.

Jälleenmyyjät

 

Etsi lähin jälleenmyyjä
Perfect Split™

Pure Perfection

Tarkkaan hiotut yksityiskohdat. Modernit innovaatiot. Huippulaatuinen työnjälki. Näistä elementeistä syntyvät Japa® polttopuukoneet. Suunnittelemme koneemme turvallisiksi, luotettaviksi sekä helpoiksi käyttää ja huoltaa. Keräämme jatkuvasti palautetta asiakkailtamme ja tavoitteenamme on tehdä jokaisesta Japasta parempi kuin edellinen.

Unique Technology

Jokaisen Japa® polttopuukoneen jokainen, pienikin yksityiskohta, on tarkkaan mietitty ja testattu. Tuotekehitysosastomme paiskivat töitä uusien, työtä helpottavien innovaatioiden eteen. Tuoreina esimerkkeinä patentoidut Perfect Clean™ -puhdistusjärjestelmämme ja Perfect Split™ -halkaisumenetelmämme.

Perfect Clean™
For generations to come

For generations to come

Japa® polttopuukoneet on tehty kestämään isältä pojalle. Testaamme koneemme äärimmäisissä olosuhteissa ja pyrimme jatkuvasti tekemään niistä kestävämpiä mm. uusien materiaalivalintojen avulla. Varmistamme suunnittelussamme koneiden helpon huollettavuuden. Ideologiastamme kertoo, että saamme asiakkailtamme kuukausittain tarinoita ja kuvia koneistamme, jotka on tehty 1970-80 luvun taitteessa.

Japa® 395 polttopuu kone

Tutustu valikoimaan

Japa®-polttopuukoneita on valmistettu Suomessa jo vuodesta 1977 ja tarjoamme laajan valikoiman vaihtoehtoja erilaisiin käyttötarkoituksiin niin mökille kuin ammattikäyttäjän tarpeisiin.

Katso kaikki tuotteet