JAPA® 305+ polttopuukone vapaa-ajan käyttäjälle

Japa 305 road
Japa 305 road
Video: 

Tuotekuvaus

JAPA® 305+ - Yhä turvallisempi myntimenestys uusilla ominaisuuksilla

Japa® 305+ on jatkoa 305-menestyssarjalle. Kuuntelimme asiakkaitamme ja teimme lukuisia muutoksia uuteen koneeseen. Uusi malli on vapaa-ajan käyttäjän valinta, jonka voi vetää auton perässä kesämökille tai kytkeä mönkijän perään ja tehdä puut siellä, missä ne ovat.

Japa® 305+ mallistosta voit rakentaa tarvitsemasi kokonaisuuden, sillä vaihtoehtovalikoima on nyt entistä laajempi. Laajan varustevalikoiman ansiosta saat juuri sellaisen koneen kuin haluat ja maksat vain ominaisuuksista, joita aidosti tarvitset. Lisävarustevalikoimassa on nyt saatavilla kauan kaivattu syöttökuljetin ja kahden eri poistokuljetinvaihtoehdon lisäksi voit valita koneeseen myös poistokourun. 

Olemme kehittäneet Japa® Road-malliston, jotta voit viedä polttopuukoneen auton perässä kesämökille tai kytkeä sen mönkijän perään tehdäksesi puut siellä, missä ne ovat. Japa® 305+ Road-malleissa on nyt taittuva valopaneeli, joka nopeuttaa entisestään koneen käyttöönottoa ja kuljetuskuntoon laittoa. 

Road-mallit ovat saatavissa ilman katsastusvarustusta, mikäli konetta ei vedetä maantiellä. Huippulaadukas polttopuukone tarvitsee huippulaadukkaan moottorin. Japa® -polttopuukoneissa on parhaat tarjolla olevat moottorit. Asetamme eri malleissa oleville moottoreille raudanlujat vaatimukset, jotka koskevat sekä käynnistysominaisuuksia että suorituskykyä. Kaikki moottorit tulevat tunnetuilta valmistajilta kuten Honda ja Briggs & Stratton, ja ne on valittu erityisesti Japaa varten. Japa® 305+ polttomoottorimalli on nyt saatavissa myös sähkökäynnistyksellä. Lisäksi tarjoamme valikoiman muita voimanlähdevaihtoehtoja.

Tekniset tiedot

  • Halkaistavan puun max. halkaisija 30cm
  • Suurin halkaisupituus 45cm
  • Paino 434kg (TRH-malli) 490kg (TR-malli), 540kg (E-malli), 540kg (BE-malli)
  • Halkaisuvoima5,6T
  • Poistokuljettimen pituus 2,3m tai 3,8m 

Voimanlähdevaihtoehdot

  • TRH - Traktorin hydrauliikka, öljytuotto max. 30L/min
  • TR -Traktorin nivelakseli, 400r/min
  • E - Sähkömoottori, 4 kW (3x16A/400V)
  • BE - Polttomoottori, Honda 13 hv

Toimitamme tuotetta seuraaviin maihin

Suomi