JAPA® 235 polttopuukone vapaa-ajan käyttäjille

Video: 

Tuotekuvaus

Japa® 235 on jatkoa vapaa-ajan käyttäjille suunnatulle menestyssarjalle. Täysin Suomessa suunniteltu ja valmistettu kone on tarkoitettu vapaa-ajan käyttäjälle, joka on kyllästynyt käyttämään kirvestä, moottorisahaa tai hydraulihalkojaa ja haluaa helppoutta sekä nopeutta polttopuun tekoon. Japa® 235 sopii erityisesti omakoti- ja kesämökkikäyttöön.

Huippulaadukas polttopuukone tarvitsee hyvän moottorin. Japa-polttopuukoneissa on parhaat tarjolla olevat moottorit. Kaikki moottorit tulevat tunnetuilta valmistajilta kuten Honda ja Briggs & Stratton, ja ne on valittu erityisesti Japaa varten. 

Tuoteturvallisuusosasto ja riippumaton testauslaitos varmistavat koneidemme turvallisuuden

Kiinnitämme erityisen paljon huomiota tuoteturvallisuuteen. Oma tuoteturvallisuusosastomme varmistaa, että koneemme täyttävät ja usein ylittävät kaikki sitä koskevat voimassa olevat kansalliset ja EU-tason vaatimukset sekä EN ja ISO-standardit. Koneemme ovat aina riippumattomien testaajatahojen testaamia. Japa® 235 on turvallinen kone, jossa sahaus ja halkaisu toimivat ainoastaan turvasuojan ollessa suljettuna. 

Paljon tehoa ja liikuteltavuutta pienessä koossa

Japa® 235 -koneessa yhdistyy kevyt liikuteltavuus ja
raaka voima pienessä koossa. Maltillinen koko ja paino helpottavat koneen varastointia. Lisäksi koneessa olevien siirtopyörien avulla liikutat sitä kätevästi käyttöpaikalle ja takaisin varastoon. Japa® 235 -polttopuukonetta voit vetää esimerkiksi mönkijällä tai puutarhatraktorilla.

Pienestä koostaan huolimatta Japa® 235 on niin tehokas, että teet helposti heittokuutiollisen polttopuita alle tunnissa! Tämä kone on suunniteltu käyttäjälle, joka arvostaa helppoutta ja haluaa tehdä itse polttopuunsa.

Voit valita sinulle parhaiten toimivan käyttövoimavaihdoehdon sillä Japa® 235 on saatavilla sekä bensiini-, että sähkökäyttöisenä. 

Lataa esite tästä

Katso 235 video

Tekniset tiedot

  • Halkaistavan puun max. halkaisija 23cm
  • Suurin halkaisupituus 33cm
  • Paino 260kg
  • Halkaisuvoima 3T
  • Poistokourun pituus 1m

Voimanlähdevaihtoehdot

  • Sähkömoottori 1,5kW (3x16A/400V) 
  • Polttomoottori 6,5hv 

Toimitamme tuotetta seuraaviin maihin

Suomi