Häglinge Ved in Southern Sweden

6.9.2019

Häglinge Ved on Thord Anderssonin vuonna 2001 perustama yritys, joka valmistaa ja myy polttopuita Häglingen kunnassa Etelä-Ruotsin Skånessa. Yritys tekee vuosittain käyttövalmista polttopuuta 10-20 tuhatta kuutiota, joten valmistuksessa käytettävien koneiden on oltava ehdottoman luotettavia. Polttopuita tehdään mm. koivusta ja tammesta.

”Kun konetta käyttää niin paljon kuin minä, sitä arvostaa sen turvallisuutta. Käytettävyys, laatu ja erityisesti nopeus ovat myös minulle tärkeitä ominaisuuksia. Suurten määrien valmistaminen polttopuuta vaatii aikaa, joten käytettävien koneiden on oltava myös nopeita” toteaa Andersson.

Andersson on luottanut Japa®-koneisiin jo vuodesta 1989 lähtien. Matkan varrella hän on kokeillut muutamia muiden valmistajien koneita, mutta ei ole ollut niihin yhtä tyytyväinen kuin Japa®-koneisiin. Hän mainitsee yhdeksi Japan suurimmista eduista olevan niiden hinta-laatusuhde ja kiitosta saa myös palvelu. Tällä hetkellä Thordilla ja hänen tiimillään on käytössään yksi Japa®385 ja yksi Japa®485. Työn helpottamiseksi käytössä on myös tukkipöytä puun siirtelyn helpottamiseksi.

Thordin asiakkaat ovat yksityishenkilöitä, ja he käyttävät keskimäärin 6-20 kuutiota polttopuuta vuodessa.

Lisätietoa Häglinge Vedistä: http://www.haglingeved.eu/

Tilaa uutiskirje

Takaisin ylös